Vezirköprü TSO TOBB Başkan M.Rifat HİARCIKLIOĞLUNU ziyaret etti.

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Abdülkadir FİŞEKCİ, Meclis Başkanımız Sn. Bekir KARADAŞ ve Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği makamında ziyaret ettiler.
TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile yeni dönem çalışmaları değerlendirildi ve Organize Sanayi ve istihdam konuları da görüşüldü.
Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Abdülkadir Fişekci; "Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'nun desteği ile Vezirköprü'deki sanayi sorununu çözmeye kararlıyız." dedi.
TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na Değerli kabulleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.