TOBB BAŞKANIMIZ M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLUNDAN ODAMIZA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU odamızı ziyaret etti.
Meclis üyelerimizle istişare toplantısı gerçekleştiren Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU, sektör temsilcilerinden gelen yüksek enflasyon, artan maliyetler, bankalarda yaşanan zorluklar, şeker ve akaryakıt sektöründeki operasyonel sorunlar, kamuya iş yapan firmaların yaşadığı problemler hakkındaki talepleri dinledi.
Gerçekleşen ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir FİŞEKCİ Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLUNDAN yeni bir hizmet binası ve Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde Vezirköprü İlçemizin ihtiyacı olan yeni bir okul yaptırma sözünü aldı.