KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Destek Programı

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, KOSGEB Başkanlığı Süreç Danışmanı Ahmet Dursunoğlu ve KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu katılımlarıyla “KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” Semineri gerçekleştirilmiştir.
Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir FİŞEKCİ konuşmalarında; "Odamıza kayıtlı firmalarımızın KOSGEB’in desteklerinden haberdar olmaları ve yararlanmaları büyük önem taşır. KOSGEB Başkanlığı Süreç Danışmanı Ahmet Beyin ve Samsun KOSGEB Müdürümüz Nebahat Hanımın katılımları ile gerçekleştirdiğimiz programa katılımlarınızdan dolayı memnuniyetlerimi iletmek isterim. İyi programlar dilerim" dedi.
Ahmet Bey ve Nebahat Hanım konuşmalarında; Proje kapsamında KOSGEB tarafından hazırlanan “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” ile; imalat, bilgisayar programlama, bilimsel Ar-Ge sektörleri ve Covid-19 salgınının nispeten daha fazla etkilediği bazı hizmet ve ticaret sektörlerindeki MKİ’ler ve yenilikçi genç işletmelere faizsiz ve teminatsız geri ödemeli işletme sermayesi desteği sağlanacağını belirttiler.
Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir FİŞEKCİ, Nebahat Hanım ve Ahmet Bey ile birlikte İlçemizde imalat yapan iş yerlerine ziyarette bulundular.