Abdülkadir FİŞEKCİ, TOGG Gemlik Tesislerinde

Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, Bursa Gemlik'teki TOGG Gemlik Tesislerinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile 365 Oda/Borsa Başkanıyla birlikte incelemelerde bulundu.

Düzenlenen törende Başkan Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanlarına Türkiye'nin Otomobili TOGG’un serüvenini ve geldiği noktayı anlattı. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş da bir sunum yaparak TOGG otomobili ve e-mobilite sistemi hakkında bilgi verdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte tesiste incelemeler yapan Başkan Fişekci, "Teknolojiye yapılan yatırımı, ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak görüyoruz. Kısa zamanda çok büyük mesafe kat edilen projede adım adım sona yaklaşıldı. Gelecek yıl seri üretime başlanacak olan elektrikli aracımızın bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.