EİT TSO Komite Toplantıları yapıldı
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası Komite Toplantıları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. ​

28-29 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantılarda ilk gün Kadın Girişimciler Konseyi, Turizm Komitesi, Ulaştırma Komitesi ve Tahkim Komitesi toplantıları; ikinci gün ise Ticareti Kolaylaştırma Komitesi ile Sanayi, Yatırım ve KOBİ’lerin Teşviki Komite toplantıları yapıldı.

Toplantılara, 10 üye ülke ile tam katılım sağlandı.

Türkiye heyetinde, Kadın Girişimciler Zerrin Özel ve Zuhal Gözüküçük, Milas TSO Başkanı Reşit Özer, Akşehir TSO Başkanı Ahmet Emin Makascı, Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir Fişekçi, Karadeniz Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Batman TB Başkanı Arif Güneş, Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç ve Yüksekova TSO Başkanı Abrurrahman Pınar yer aldı.

Komite Toplantılarının ardından TOBB-EİT TSO- Türk Keneşi 1. Oda Eğitim Programı düzenlendi. Programa İslam TSO Genel Sekreteri Yousef Hasan Khalawi ile Türk Keneşi Genel Sekreteri Dr. Ömer Kocaman de katılarak birer konuşma gerçekleştirdi. Eğitim Programı’na katılanlara verilecek Katılım Sertifikası EİT TSO Gala Yemeği’nde dağıtıldı.

在丰胸的问题上可能很多女性还一味的盲目选择丰胸产品,其实任何事情都是有迹可循的粉嫩公主丰胸,有些妙招或者是技巧利用一下的话就可以更快的完成丰胸方法。丰胸也是不例外的,找到正确的方法,丰胸事半功倍丰胸食物